Ljubičićev hajdučki PR: Dogodine smo sigurno prvaci pred najboljim navijačima u Hrvatskoj

KREŠIMIR LJUBIČIĆ, 20-godišnji veznjak Eintrachta iz Frankfurta, novi je dar najvećih Hajdukovih dioničara ionako prebukiranom Hajdukovom veznom redu.

Prvo predsezonsko pojačanje viceprvaka Hrvatske je u razgovoru za Sportske novosti otkrilo kako je do ovog transfera došlo zahvaljujući srdačnom susretu Hrvata iz dijaspore u (a gdje drugo?) Frankfurtu.

"Gospoda Rimac i Andabak su inzistirali na mom dolasku. Vidjeli smo se u Frankfurtu i završili cijeli posao na obostrano zadovoljstvo" otkrio je Ljubičić kako je uz pomoć njegovog menadžera Alena Augustinčića došlo do okončanja ovog posla nakon kojeg želi "ispuniti okečivanja Uprave, struke i najboljih navijača u Hrvatskoj"

Nos i krajnici kočili razvoj

Ljubičić je objasnio kako ga je na odlazak iz Bundesligaša natjerala mala minutaža, nastala kao posljedica "bolesti i ozljeda koji su me u tome sprječavali. Više od godinu i pol mučio sam se s operacijama nosa, a potom i krajnika što me prilično usporilo u razvoju i želji da se potvrdim kao igrač koji može igrati u Eintrachtu u kojem pravu priliku nisam ni dobio."

Propali zimski pregovori s Dinamom

Mladi reprezentativac je igrama u U-21 vrsti na sebe skrenuo pažnju Hajduka i Dinama, a u zimskom prijelaznom roku je bio u pregovorima s Dinamom koji su propali: "Jednostavno, nismo se dogovorili" reći će Ljubičić, koji je prošlog tjedna potpisao ugovor na 4 godine s Hajdukom.

"Jedva čekam biti u sastavu s Kalinićem, najboljim napadačem s kojima sam igrao"

Ljubičić se raduje što će dijeliti svlačionicu s kolegama iz mlade reprezentacije Kalinićem, Tomasovim, Tičinovićem, Gabrićem s kojima se već čuo, a najveća mu je želja zaigrati s Nikolom Kalinićem, "najboljim napadačem s kojim je dosad igrao".

"Nisam došao sjediti na klupi"

Mladi veznjak za sebe govori da najbolje igrao kao ofenzivni ili defenzivni vezni polulijevo i svjestan je kako dolazi u momčad punu igrača sredine terena, ali se nimalo ne plaši "Nisam došao sjediti na klupi, to je sigurno"

"Dogodine smo prvaci"

Hajdukovo pojačanje tvrdi kako njegov novi klub nije ništa lošiji od Dinama i kako to pokazuje rapidno smanjena bodovna razlika koja je na kraju sezone bila u odnosu na one prijašnjih: "Dogodine smo sigurno prvaci"

A.K.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.