Livaja i Krovinović dobili su treći žuti. Kako onda mogu u srijedu igrati meč sezone?

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

KIKS na domaćem terenu protiv Istre, samo bod (2:2) u 28. kolu SuperSport HNL-a nije jedina loša vijest za Hajduk s te utakmice. U nju je ušao s čak sedam igrača koji su imali dva žuta kartona, što je značilo da im treći donosi suspenziju za iduće kolo, Jadranski derbi kod Rijeke sljedeće nedjelje.

Yassine Benrahou, Marco Fossati, Jan Mlakar, Dominik Prpić i Stefan Simić uspjeli su preživjeti Istru, ali ne i dva najvažnija igrača Hajduka. Marko Livaja i Filip Krovinović dobili su žute kartone koji ih eliminiraju iz iduće prvenstvene utakmice te tako prilično olakšavaju posao Rijeci u iznimno važnoj utakmici za nju. Domaćin derbija se naime s još čak pet klubova bori za treće mjesto koje vodi u Europu. Točnije, u Konferencijsku ligu.

Livaja i Krovinović ipak neće propustiti prvu utakmicu Hajduka nakon one protiv Istre jer je ta u srijedu u drugom natjecanju, SuperSport Hrvatskom kupu. Kod Slavena će u polufinalu moći igrati obojica. Hajduku je to ipak najvažnije jer nakon što je novim kiksom smanjio šanse da sruši Dinamo s prvog mjesta u ligi, sada mu je polufinale Kupa utakmica sezone jer je to jedino natjecanje u kojem može osvojiti trofej.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.