Little nakon teškog poraza upao na Babićev intervju, pogledajte emotivnu scenu

Foto: Screenshot YouTube

ALEN "THE SAVAGE" BABIĆ je sinoć u Londonu došao do šeste pobjede u profesionalnoj karijeri sjajnom borbom protiv Toma Littlea i nokautom u trećoj rundi.

Hrvatski boksač je od prve sekunde meča navalio na Britanca koji je nekako uspio izdržati do treće runde, ali više od toga nije mogao.

Nakon meča Babić je stao pred kamere iFL TV-a i dao je nekoliko izjava.

Pogodio sam ga sigurno s 50-ak teških. Sve je izdržao. Bio je odlično pripremljen'', kazao je The Savage.

Babić bi trebao sedmu pobjedu loviti 30. siječnja. Barem je to datum koji je nakon završetka njegovog meča otkrio Eddie Hearn.

"Želiš li nekoga tko bi ti možda mogao pružiti više rundi?" glasilo je jedno od pitanja Babiću.

"Fanovi biraju moje borbe. Oni su izabrali Toma Littlea i Shawndella Wintersa. Nisam ja birao te borbe. Ako me fanovi žele s nekim vidjeti i ako se s time slože Dillian Whyte i Eddie Hearn, ja sam spreman. Idemo. Ja ne biram borbe kao moj sunarodnjak. Što je bolji suparnik to ću i ja biti bolji. Little je bio bolji od Nialla Kennedyja i tu su padali čišći udarci. Winters je bio bolji od obojice i protiv njega sam upisao još bolji nokaut", rekao je Hrvat.

Usred intervjua s Babićem pojavio se Little koji je emotivno čestitao rivalu.

"Bolji je večeras pobijedio. Čestitam ti. Obećali smo rat i pružili smo rat, iako mislim da rat iz nekog razloga i nije bio dobar izbor za mene", izjavio je Little koji se pred kamerom prijateljski izgrlio s Babićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.