Legende Uniteda neće u ložu nego na stajanje: Zabijali su na Anfieldu, a sada su tamo među navijačima

Screenshot: Youtube

DENNIS IRWIN, Gary Pallister i Andy Cole sjajno bi došli aktualnoj, nevjerojatno sporoj, kilavoj, beskrvnoj generaciji, nedostojnoj Unitedovog imena i dresa.

Nažalost po Manchester, velikani sjajne klupske prošlosti odavno su u zasluženoj mirovini u kojoj naravno nisu propustili skoknuti do obližnjeg Liverpoola kako bi gledali povijesni prvi dvoboj najvećih engleskih klubova u europskom kupu, točnije prvoj utakmici osmine finala Europa Lige.
 
Ali nisu, kao što bi se očekivalo od nekoga njihovog značaja i zasluga, na Anfieldu uživali u direktorskim "boksovima", odnosno luksuznim ložama sa šampanjcem i "finger foodom", nego su se stojećki gužvali i smrzavali među običnim navijačkim pukom, na tribini za gostujuće navijače.

Ovakav potez trojice Unitedovih velikana, koji su u igračkim danima navijače na gostujućoj tribini Anfielda oduševljavali golovima, izazvao je simpatije među navijačima Manchestera.
 
Nažalost po navijače Uniteda, prikazano na terenu bilo je neusporedivo s vremenom kada Irwin, Pallister i Cole nisu bili među njima, nego na travnjaku. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.