LEGENDA NA ODLASKU SAVJETUJE BARCU "On bi vam bio veliko pojačanje, morate ga dovesti"

Foto: Getty Images/Guliver Image

LEGENDA Barcelone, Španjolac Andres Iniesta, prokomentirao je glasine oko mogućeg dolaska  Antoinea Griezmanna u klub.
 
O Griezmannovom transferu u Barcu priča se još od prošlog ljeta kada su Katalonci prodali Neymara u PSG za 222 milijuna eura. Iako su navijači priželjkivali sjajnog Francuza, čelnici Barce doveli su Coutinha i Dembelea.
 
"Sve što znam je da je Griezmann jedan od najboljih napadača u ovom trenutku i da je Atleticov igrač. Bilo što da dodam, to neće promijeniti. Ako se priključi Barceloni, bit će sjajno", rekao je Iniesta za španjolske medije.

Francuz je ugovorom vezan za Atletico Madrid do 2022. godine, no ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura, a Katalonci su je spremni aktivirati.
 
Moguć njegov odlazak u Barcu prokomentirao je i Diego Simeone.
 
"Griezmannov transfer? Ne mislim o tome. Jedino o čemu razmišljam su meč s Getafeom u ligi i finalu Europske lige. Ništa nisam vidio, ništa nisam čuo. Brinem o svom timu, a Griezmann je tu, trenira kao uvijek", rekao je Simeone.
 
Španjolski AS tvrdi kako je dolazak Griezmanna u Barcelonu već gotova stvar i da je Francuz otkrio odluku o odlasku treneru Simeoneu u prosincu prošle godine.

Griezmannov suigrač Filipe Luis vjeruje da, ako ode za 100 milijuna eura, da bi to bio jeftin posao.
 
''Griezmann za 100 milijuna eura je jeftin posao, to je istina'', rekao je Felipe Luis te nastavio:
 
''To neće utjecati na njega, jer ne razmišljamo o tome. Ako ode, to će biti nakon finala Europske lige u kojem svi želimo pobijediti.''
 
''Jeftin je i, ako dobro završi sezonu, bit će još jeftiniji. On je bio najodlučniji igrač ove sezone, ali smo mu pomogli da bude onakav kakav jest. Želimo da nastavi, ali ono što će se događati nakon finala Europske lige nije povezano s time'', objasnio je lijevi bek Atletica.

Griezmann je u karijeri, osim u Atleticu, nastupao i u dresu Real Sociedada, od 2009. do 2014. za njih je u 179 nastupa zabio 46 pogodaka.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.