KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020

Kovač zamalo ostao bez najboljeg igrača zbog grubog starta Makedonca

Screenshot: SportKlub

POLJACI su tek u završnici svoje utakmice u skupini G slomili Makedonce te tako napravili dodatan korak prema plasmanu na Euro.

Frankowski je na asistenciju Lewandowskog pogodio za 1:0 u 74. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Milik. Poljska dva kola prije kraja ima 19 bodova i ne mogu je prestići dvije reprezentacije.

Važan igrač Makedonije i bivši hit igrač HNL-a, Ilija Nestorovski u 33. minuti zaradio je žuti karton za opasan start na Lewandowskom i tako otpao za možda i presudnu utakmicu svoje reprezentacije protiv Austrije 16. studenoga.

Lewandowski nije ozbiljnije ozlijeđen i kako sada stvari stoje nakon reprezentativne pauze vratit će se u Bayern gdje je sezonu počeo sjajno, najbolji je strijelac kluba i lige. 

Ipak, ni to nije bilo dovoljno za Poljake koji su protestirali da Nestorovski mora biti isključen. Kada se pogleda snimka ne čini da bi sudac pogriješio i da je dosudio crveni karton. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.