KONJUH U TREĆEM KOLU WIMBLEDONA Sjajna Ana preko Begu zakazala dvoboj s Cibulkovom

Foto: Getty Images / Guliver Image

ANA KONJUH plasirala se u treće kolo Wimbledona. Sjajna hrvatska tenisačica, 27. na WTA listi, postigla je još jedan uspjeh, a ovog puta svladala je Rumunjku Irine-Camelie Begu 2:1 u setovima (7:6, 2:6, 6:3).

Time je Ana zakazala dvoboj u trećem kolu s Dominikom Cibulkovom koja je bila bolja od Amerikanke Jennifer Brady 2:0 (6:4, 6:4). 

U prvom setu hrvatska tenisačica uspjela je čudesno preokrenuti i stići do prednosti protiv Begu. Rumunjka je osvojila break u sedmom gemu i stigla na korak do osvajanja seta, ali se Ana sjajno uspjela vratiti, stići do breaka u 10 gemu, nakon čega je slavila u tie-breaku 7:3.

Međutim, već u drugom je Begu lako uzvratila. Rumunjka je osvojila break u šestom i osmom gemu, a Hrvatica je imala priliku vratiti se u meč u sedmom gemu, ali nije uspjela iskoristiti break loptu. 

Ali treći set je bio pobjednički, iako je loše krenuo po Konjuh. Ana je ponovno izgubila servis u trećem gemu, ali se opet sjajno vratila i napravila break u sedmom i devetom gemu i rezultatom 6:3 svladala Begu te se plasirala u treće kolo Wimbledona.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.