Komentari na borbu Usika i Furyja: "Nema šanse da će Hrgović ovo dozvoliti"

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

SLUŽBENO je dogovorena borba Tysona Furyja i Oleksandra Usika za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji! Borba će se održati u Saudijskoj Arabiji. Datum još nije točno određen, ali postoje dvije opcije - Fury i Usik borit će se ili 23. prosinca ili nekad u siječnju iduće godine.

Kontroverzno je potpisivanje ugovora za borbu jer je hrvatski boksač Filip Hrgović trebao biti na redu za borbu s Usykom za IBF titulu. Hrgović je opet preskočen, hrvatski borac i sam je nekoliko puta naglasio da ga ostali borci izbjegavaju. Pročitajte kakvi su na Twitteru komentari vezani uz Hrgovićevo pravo na borbu s Usykom.

Reakcije s Twittera

Koliko god bismo voljeli borbu Furyja i Usika, kako će se Hrgović složiti s time? On je sljedeći na redu za borbu s prvakom.

Hrgović će morati čekati još godinu dana, no ovo je najjača borba u teškoj kategoriji. Nadajmo se da neće više biti odgoda i da će se ovaj meč dogoditi.

Nema šanse da će Hrgović samo odstupiti od ove borbe i da će uzeti nekakav novac za to. 

Obojica se boje Hrgovića.

Oba borca izbjegavaju boriti se s Hrgovićem.

Usyk već dovoljno dugo izbjegava borbu s Hrgovićem. Zhanga bi trebalo postaviti za WBC prvaka ako se Usik ne bori s Hrgovićem. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.