Klopp za ovog igrača kaže da mu je najveća greška u životu: "Fantastičan je"

Foto: Profimedia

MENADŽER Liverpoola Jürgen Klopp kaže da mu je jedna od najvećih pogrešaka u životu što nije doveo Son Heung-mina. Njemački trener nije otkrio je li Sona htio dovesti u Liverpool ili ranije, dok je bio trener dortmundske Borussije.

"Jedna od mojih najvećih pogrešaka u životu je što nisam doveo Sona. On je fantastičan, sinonim za korejski nogomet i jedan od najboljih napadača na svijetu", rekao je Klopp o 30-godišnjem ofenzivcu Tottenhama.

Son je nedavno na utakmici protiv Marseillea prilikom sudara s Chancelom Mbembom zadobio prijelom lica, zbog čega mora na operaciju. Njegov nastup na Svjetskom prvenstvu je upitan. "Koliko čujem, u dobroj je formi, a možda će na Svjetskom prvenstvu morati nositi masku. Mislim da neće biti problema da zaigra ondje", komentirao je Klopp.

Son je karijeru počeo u HSV-u, koji ga je 2013. godine prodao Bayeru iz Leverkusena za 12 i pol milijuna eura. Dvije godine kasnije ga je Tottenham doveo za 30 milijuna eura. Za londonski klub je zabio 136 golova uz 76 asistencija i vrijednost mu je danas procijenjena na 70 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.