Usman Nurmagomedov

Khabibovom bratu Usmanu Nurmagomedovu prijeti 10 godina zatvora

Screenshot: Instagram Usman Nurmagomedov

USMAN NURMAGOMEDOV (23), brat UFC-ovog velikana Khabiba Nurmagomedova, i njegov prijatelj Kamal Idrisov uhićeni su jučer na aerodromu u Dagestanu jer su autom udarili policajca, javljaju ruski mediji.

Policajac je tražio da se automobil zaustavi, no Nurmagomedov i Idrisov ignorirali su njegov zahtjev te su ga u pokušaju da ga zaobiđu udarili autom i zatim pobjegli, pišu ruski mediji. Njih su dvojica navodno kasnili na let pa su se zato oglušili na naredbe policajca, koji je, srećom, zadobio samo lakše ozljede i pušten je iz bolnice.

Prijeti im od pet do deset godina zatvora

Protiv Nurmagomedova i Idrisova pokrenut je postupak i tereti ih se za "primjenu nasilja, koje nije opasno po život ili zdravlje, protiv državnog dužnosnika tijekom obavljanja njegove službene dužnosti", za što je u Rusiji predviđena kazna zatvora od pet do deset godina. Još uvijek nije poznato tko je od njih dvojice upravljao automobilom.

Usman je, poput svog starijeg brata Khabiba, MMA borac te se natječe u Bellatorovoj lakoj kategoriji. U 14 borbi ne zna za poraz, osam je puta pobijedio nokautom, četiri puta polugom i još dva puta sudačkom odlukom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.