Kapetan Reala: Ništa što se dogodi neće promijeniti moju odluku

Foto: EPA

REAL MADRID i Borussia Dortmund u subotu u 21 sat na Wembleyu igraju finale Lige prvaka. Kapetanu Nachu Fernandezu (34) to bi mogla biti posljednja utakmica za madridsku momčad čiji je član cijelu karijeru i za koju je odigrao 363 utakmice, zabio 16 i asistirao za deset pogodaka.

Na kraju sezone istječe mu ugovor te još nije poznato hoće li da produljiti. U razgovoru za španjolski radio Onda Cero izjavio je: "Odlučio sam što ću napraviti kada završi sezona. No neću to sada reći, nije pravi trenutak. Osvojio Ligu prvaka ili Europsko prvenstvo, ništa što se dogodi neće promijeniti moju odluku", poručio je Nacho, koji je u kadru Španjolske za Euro, koji u lipnju počinje u Njemačkoj.

Nacho je ikona i od ove sezone kapetan Reala s kojim je osvojio 25 trofeja, od kojih je pet u Ligi prvaka, što znači da bi mu slavlje nad Borussijom donijelo šestu europsku titulu. Tako bi se izjednačio, kao i Luka Modrić, s Realovom legendom Pacom Gentom. Iako je cijelu karijeru u Realu, odnosno od 2012. u prvoj momčadi, Nacho je rijetko bio u prvome planu, već je uglavnom bio rezerva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.