La Liga

Kandidat za predsjednika Barcelone ima veliki plan. Želi vratiti tri legende

Foto: EPA

KANDIDAT za predsjednika Barcelone Victor Font želi vratiti Pepa Guardiolu na Camp Nou. Guardiola je trenutno menadžer Manchester Cityja, a ove je sezone ušao u posljednju godinu ugovora.

Vlasnici engleskog kluba žele ga zadržati u Manchesteru, ali pregovori oko novog ugovora za španjolskog trenera još nisu počeli. Guardiola je u rujnu komentirao mogući ostanak u Engleskoj gdje je stigao 2016. godine.

Guardiolin dolazak značio bi veće šanse za Messijev ostanak

"Volio bih ovdje ostati duže. To je mjesto koje volim, ali moram zaslužiti ostanak. Ovaj klub je postavio određene standarde u posljednjih 10 godina i mi te standarde moramo održati. Vidjet ću ove sezone zaslužujem li ostanak ovisno o tome kako klub napreduje", kazao je Guardiola. 

Font ga želi vratiti na Camp Nou devet godina nakon što je otišao. U četiri sezone s Barcelonom Guardiola je osvojio dvije Lige prvaka, a sada je cilj njegova dolaska ostanak Lionela Messija i potpisivanje novog ugovora.

Font s Guardiolom želi vratiti Xavija i Carlesa Puyola

"Jedina stvar koju Messi treba znati je da će biti dio kompetitivnog projekta kojem je cilj osvajanje Lige prvaka. Ne sumnjamo da će onda s ponosom preuzeti glavnu ulogu u Barceloni i da ćemo ostvariti svoje ciljeve", mišljenja je Font koji zajedno s Guardiolom želi vratiti Xavija i Carlesa Puyola.

Xavi trenutačno trenira u Kataru, a u Barceloni bi bio pomoćnik Guardioli i upijao njegovo znanje kako bi jednom kada Guardiola ode mogao samostalno preuzeti klupu.

Carles Puyol je u ovom trenutku nogometni agent, a nova uloga u Barceloni bila bi mu ona sportskog direktora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.