Kalinić izvisio: Blackburn opet kupuje Santa Cruza, iako na posudbi u Roversima nije dao gol

OKO 7.5 milijuna eura spreman je platiti Blackburn za dovođenje Roque Santa Cruza, napadača paragvajske reprezentacije koji je prije četiri godine prvi put došao u Blackburn, da bi 2009. prešao u Manchester City, a početkom ove godine opet bio u Blackburnu na posudbi!

Roversi su prije dvije godine Santa Cruzu dopustili prelazak u Manchester City naplativši njegov odlazak 20 milijuna eura, što je bio odličan posao obzirom da su ga iz Bayerna doveli za 5 milijuna. Santa Cruz je drugi engleski transfer zaradio sjajnim igrama (29 golova u dvije sezone u Blackburnu), ali ozljede i neuklapanje u sastav "građana" Paragvajca su udaljili iz početne momčadi Cityja, te je on vraćen u staro jato na posudbu u siječnju.

Unatoč tomu što nije zablistao na Ewood Parku u svom drugom mandatu ondje, News of the Wolrd piše da je menadžer momčadi Stevea Kean spreman dati mu novu šansu u Blackburnu.

Santa Cruz je u prošloj premierligaškoj sezoni odigrao deset utakmica, jednu za City i devet za Roverse. U pravilu je bio igrač s klupe, a niti jedan klub nije dočekao njegov pogodak u prošloj sezoni.

Ovim transferom Roversi bi definitivno prekrižili Nikolu Kalinića, jer Blackburn igra s jednom špicom, a Kale je cijelu prošlu sezonu bio rezerva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.