hnl

Kačaniklić: Hajduk je bio najprivlačnija opcija. Split je prekrasan

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

ALEXANDER KAČANIKLIĆ bio je najveća zvijezda Hajdukova prijelaznog roka.

Iako je Marko Livaja stigao kao veliko pojačanje, ali ipak domaći dečko, Kačaniklić je na Poljud došao kao bivši igrač Liverpoola, Fulhama, Watforda i Nantesa.

Dosad je za Hajduk odigrao sedam utakmica bez gola i nije opravdao očekivanja, ali je u intervjuu za Dalmatinski portal rekao da nije bio još potpuno spreman.

"U Hajduk sam došao u trenucima kad je u Švedskoj bila pauza i nisam bio sto posto spreman. Malo me usporila i ona ozljeda, ali radim naporno kako bih što prije došao na pravu razinu. Od sebe sigurno očekujem više, a momčad je odlična i vrlo brzo sam se uklopio", kazao je.

Kačaniklić je imao još nekih ponuda, ali je ipak izabrao Hajduk.

"Imao sam ugodan razgovor sa sportskim direktorom koji mi je otkrio ambicije kluba, ali imam i osobne ambicije. Igrao sam u dobrim klubovima, ali nikad nisam ništa osvojio. Želim se s Hajdukom boriti za naslov prvaka. Hajduk mi je bio najprivlačnija opcija, iako je bilo i nekih drugih. Split je prekrasan, supruga je sa mnom i uživamo", rekao je Šveđanin.

Za Švedsku je odigrao 21 utakmicu i zabio tri gola, ali je zadnji nastup upisao još u siječnju prošle godine.

"Hajduk je klub iz kojeg se može doći do švedske reprezentacije. HNL je dobra liga i vidi se kvaliteta. Za našu momčad mogu reći da ima jako puno potencijala. Imamo miks mladih i iskusnih igrača, a i trener je jako dobar. Jako se veselim utakmici s Dinamom u nedjelju. Shvatio sam da se nijedna utakmica u Hrvatskoj ne može mjeriti s onom Hajduka i Dinama, a to su mi rekli i navijači koje sam sreo u Strožancu gdje živim", rekao je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.