Juventusov majstor obrane: Agnellijev unuk zaustavio Calderona i pomogao Lakersima



KOŠARKAŠI LA Lakersa pobijedili su Toronto Raptorse u svom Staples Centeru 109:107 uz malu pomoć Lapa Elkanna, unuka slavnog Giannija Agnellija, nekoć vlasnika Fiata i Juventusa.

Španjolski razigravač kanadske momčadi Jose Calderon pokušao je pri rezultatu 104:100, a nakon promašene trice Hidayeta Türkoglua, spasiti loptu koja se od obruča odbila prema autu. Nije bio bez izgleda, no plan mu je pokvario Elkann, koji je munjevitom reakcijom sa stolca dodirnuo loptu prekinuvši time akciju.

Lopta je do tog trenutka bila u igri i Calderon ju je mogao vratiti suigraču. Sudac je nepravedno presudio loptu za Lakerse, čemu je pak spremno zapljeskao Adam Levine, druga slavna ličnost uz parket i Elkannov prijatelj, inače pjevač poznate pop-rock skupine Maroon 5.


Elkann, navijač Lakersa, iako rođenjem Njujorčanin, nakon utakmice se ispričao Calderonu.

"Bila je to važna lopta koja je mogla prevagnuti utakmicu na našu stranu. No, što mogu?", pitao se španjolski reprezentativac.

Tridesetdvogodišnji Elkann je sin Margherite Agnelli de Pahlen i Alaina Elkanna te jedan od nasljednika dinastije Agnelli. Trenutačno radi kao direktor za brendiranja u Fiatu. Njegov 34-godišnji brat John trenutačno je dopredsjednik Fiata i predsjednik nogometnog kluba Juventus.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.