Jurčić: Igrali smo s tonom tereta na leđima, ali moji mladići su pobijedili negativnu atmosferu

"JAKO loši smo bili u prvom poluvremenu, a u drugom onako kako treba biti. Nastojao sam ih pripremiti da ne misle na negativnu atmosferu oko kluba"

"Prvo smo poluvrijeme odigrali s nekoliko tona na leđima, ali oni su podnijeli izuzetno lošu atmosferu. Drago mi je da su iz ukočenosti uspjeli prvo poluvrijeme riješiti u svoju korist", rekao je nakon susreta Kruno Jurčić.

"U drugom poluvremenu smo digli samopouzdanje i sve je bilo samo stvar tehnike", otkrio je Jurčić kako je došlo do čudesnog preokreta.

"Komplimenti Pjuniku, naši mediji su ih bezrazložno podcijenili"

"U našim medijima je naš protivnik podcijenjen, ali Pjunik ima odličnog trenera i mnogo niskih, živih igrača", rekao je Jurčić o apsolviranom protivniku dodajući: "Pjunik zaslužuje sve komplimente".

Zamoljen da kaže što je mislio kada je govorio o lošoj atmosferi oko kluba, Jurčić je pojasnio: "Stvorila se katastrofična atmosfera, 'što ako izgubimo, što ako ne izgubimo', a  treba tim momcima pružiti priliku da odrastu".


Na pitanje kako je dignuo igrače na poluvremenu, Jurčić je otkrio: "Uspjeli su se primiriti, otkočiti, jer bilo ih je strah konačnog ishoda."

"Kada sam vidio da ne možemo uspostaviti igru, išao sam na preskakanje", lakonski je objasnio Dinamov trener promjenu u igri koja je donijela ploda.

"Zadovoljan sam Moralesom, on je naš daleko najbolji  izvođač prekida i to je jedan od glavnih razloga zašto je večeras počeo u sastavu", pohvalio je Jurčić probuđenog i od svinjske gripe oporavljenog Čileanca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.