BORILAČKI SPORTOVI

Joshua ima novog izazivača: "Potpiši ugovor, stižem po tvoje pojaseve"

Foto: Getty Images

NAKON što je kao novi protivnik svjetskog prvaka Anthonyja Joshue 1. lipnja u Madison Square Gardenu ranije spomenut Luis Ortiz, nekadašnji kubanski WBA prvak, pojavilo se ime još jednog potencijalnog protivnika.

Riječ je o Andyu Ruizu Jr-u, čovjeku koji u profesionalnoj boksačkoj karijeri ima 32 pobjede i samo jedan jedini poraz. Ruiz je američkim medijima potvrdio da bi se danas trebao sastati s Joshuinim promotorom Eddiejem Hearnom vezano uz dogovor potencijalnog meča. 

Ako se odluči prihvatiti meč protiv Joshue, bit će to brz povratak u ring za Ruiza koji je prošlog vikenda posljednji put bio u ringu. Ruiz je u jednom od uvodnih mečeva na priredbi koju su predvodili Dannya Garcia i Adrian Granados, nokautirao Alexandra Dimitrenka u petoj rundi.

Objavio je Ruiz i žestoku poruku na Instagramu kako bi dodatno prozvao Joshuu. 

“Ja sam tvoj protivnik za 1. lipnja. Ja sam spreman. Potpiši svoj ugovor. Već dugo ovo čekam, trebali smo se susresti prije nekoliko godina kada sam se borio za WBO pojas. Stilovi određuju mečeve, a ja sam svjestan da imam stil s kakvim se još nisi susreo”, napisao je Ruiz pa dodao:

“Taj WBO pojas je zapravo moj jer čitav svijet zna da sam pobijedio Parkera na Novom Zelandu. Čekam ovo jako dugo. Za sve one koji me u startu otpisuju, poruka da su me od početka bavljenja boksom svi otpisivali. Ništa me neće spriječiti.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.