Još veća gužva za mjesta koje okupiraju Niko i Luka: Tottenham želi dovesti Flaminija

DAILY MAIL piše da je menadžer Tottenhama voljan ojačati svoju momčad francuskim veznjakom Mathieuom Flaminijem, koji se u Milanu nije uspio nametnuti.

Flaminija je engleska nogometna javnost dobro upoznala od 2004. do 2008. godine, dok je igrao za Arsenal. Menadžer Arsene Wenger želio ga je silno zadržati na Emiratesu, ali je Flamini ipak prešao u Milan s kojim je sklopio četverogodišnji ugovor.

Međutim, 25-godišnji francuski veznjak sigurno nije zadovoljan činjenicom da ne igra redovito, a nije ga niti oduševila prekomanda na poziciju braniča. Flaminija, kao i mnoge druge potencijalne reprezentativce selekcija koje će igrati na Svjetskom prvenstvu, muči što ne igra redovito, čime mu, dakako, padaju akcije kod izbornika Raymonda Domenecha.

Daily Mail prenosi navode iz talijanskih medija, kako je Tottenhem bacio udicu za prelazak Flaminija na White Hart Lane. Menadžer Harry Redknapp mogao bi prodajom Davida Bantleyja i Romana Pavljučenka pribaviti sredstva koja bi mu bila potrebna za dovođenje igrača Flaminijeve reputacije, a i sam francuski nogometaš nije odbacio mogućnost povratka na Otok.

Također, poručio je i sljedeće:

"Ne želim igrati na poziciji beka. Ja sam vezni igrač!"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.