Još jedna zvijezda europskog nogometa seli u Saudijsku Arabiju? Ima ponude dva kluba

Foto: Profimedia

SAUDIJSKA ARABIJA nastavlja privlačiti zvijezde europskog nogometa. Iako obećani silni milijuni ne uspiju dovući baš svakog kome su ponuđeni, pa je tako Lionel Messi odbio više od pola milijarde eura i otišao u MLS, sve je veći broj onih koji te ponude prihvaćaju.

Cristiano Ronaldo je otvorio put. Prihvatio je 200 milijuna eura po sezoni za igranje u Al Nassru, Al-Ittihad je navodno jednakom plaćom privukao Karima Benzemu, u Saudijsku Arabiju će i N'Golo Kante, a u isti se kontekst stavljaju i Neymar, Sergio Ramos, ali i Luka Modrić i mnogi drugi. Sad se pojavila informacija da bi karijeru ondje mogao nastaviti Pierre-Emerick Aubameyang.

Uspješna karijera u Europi

Napadač Gabona i igrač koji je osvajao trofeje u Francuskoj (Saint-Etienne), Njemačkoj (Borussia Dortmund), Engleskoj (Arsenal) i Španjolskoj (Barcelona) mogao bi napustiti Chelsea nakon samo jedne sezone i otputovati u Saudijsku Arabiju, odakle ima ponude dva kluba.

Nakon sezone u kojoj je postigao tek tri gola u 21 odigranoj utakmici Aubameyang ima važeći ugovor i za sljedeću. Dojam engleskih medija je da bi ga klub volio prodati, a interes su pokazali Al-Ahli i Al-Shabab.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.