Jones nakon trijumfa poručio Cormieru: Tatica se vratio, dođi po svoj pojas

Foto: Gulliver / Getty Images, Video: UFC (via Ruptly)

JON JONES je na UFC-u 232 u Inglewoodu pobijedio Alexandera Gustafssona prekidom u trećoj rundi. Tako se opet uspeo na tron UFC-ove poluteške kategorije i vratio pojas koji nikada i nije izgubio u borbi. 

On se naime sada vratio nakon 15 mjeseci suspenzije zbog dopinga, a ovaj meč konačno je održan nakon seljenja eventa u drugu državu i sumnjivog opravdanja oko pozitivnog doping testa.

I dok se ostali MMA borci klanjaju dominantnom Jonesu, njegov najveći rival Daniel Cormier ovu pobjedu popratio je bijesnim komentarom i posebnim hashtagom kojim se referira na Jonesov doping: "Sranje, mislim naravno da i treba pobjeđivati! Ima prednost od početka svaki put! #usadaisfake". 

Jones je najvećeg suparnika prozvao još u kavezu nakon trijumfa nad Gustafssonom:

"Znam da postoji čovjek koji sebe naziva dvostrukim prvakom. Ali nije mi jasno kakav to borac ostavlja svoj pojas jer se netko drugi vratio kući. Tatica se vratio, DC. Dokaži obožavateljima da si pravi prvak. Dođi osjetiti to, tu sam i čekam te, dođi vratiti svoj pojas."

Kasnije je objasnio ovu poruku:

"Koga bih drugo mogao prozvati? DC je borac najviše razine. Prvak je svijeta u teškoj kategoriji i mnogi žele vidjeti našu treću borbu. Zato sam odlučio malo raspaliti situaciju. Ali iskreno me nije briga za borbu protiv Cormiera. Imam samo jednu misiju, a to je ostati u formi i biti spreman za bilo koga tko se pojavi ispred mene. Neću birati protivnike niti vrijeme idućeg meča. I jedno i drugo mi je nebitno."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.