ANTONIO BROWN

Jedna od najvećih zvijezda SAD-a dobila novi otkaz, prijeti joj zatvor

Foto: EPA-EFE

ANTONIO BROWN, jedna od najvećih zvijezda NFL-a posljednjih godina i najveća primadona u povijesti američkih sportova, dobila je otkaz u još jednoj ekipi.

>>> Najveća primadona američkog sporta

Sada su mu se na suradnji zahvalili New England Patriotsi nakon samo jedne odigrane utakmice. Brown je član Patriotsa bio samo 11 dana.

Nije poznat razlog zbog čega je dobio drugi otkaz u manje od mjesec dana, ali Brown prvi put u životu ima problema sa zakonom izvan terena.

O najvećoj primadoni američkog sporta pisali smo prije 13 dana, a Brown je sada optužen za silovanje od bivše trenerice, dok ga druga djevojka, slikarica koja je radila Brownov portret na zidu njegove vile, optužuje da se skinuo gol pred njom unatoč njezinom neodobravanju. 

Brown je negirao obje optužbe, ali je poznato da je nakon optužbe za silovanje prijetio putem poruka bivšoj trenerici. NFL vodi svoju istragu i mogla bi suspendirati Browna tako da je teško očekivati da će kontroverzni hvatač dobiti uskoro novu priliku u najjačoj ligi američkog nogometa na svijetu. Dokaže li se prva optužba, Brownu prijeti dugogodišnji zatvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.