UFC

Jedan od najvećih svih vremena: Jones bi pobijedio Miočića, ali mu ta borba ne treba

Foto: Profimedia

"NAJVEĆI teškaš svih vremena protiv najvećeg poluteškaša svih vremena. Tko želi gledati tu borbu? Ja sam 'unutra'"! napisao je Jon Jones u petak na Twitteru i tako izazvao Stipu Miočića na borbu. Jones, najveći poluteškaš u povijesti, još uvijek nije debitirao u teškoj kategoriji. Mjesecima pregovara s UFC-om oko honorara i suparnika.

"Po meni ima smisla da se Stipe Miočić bori protiv Jona Jonesa. Njih dvojicu treba sučeliti, a neovisno o tome tko će pobijediti, kad se Francis vrati, imamo ogromnu borbu. Mislim da je vrijeme da se Miočiću ukaže malo poštovanja. On je snažan, izdržljiv i dobar kao svi najbolji borci svijeta. Ako će doći do borbe za privremeni naslov, ona se ne može odraditi bez njega", rekao je bivši prvak Daniel Cormier.

Međutim, Georges St-Pierre, jedan od najvećih boraca svih vremena, smatra da Jonesu ne treba borba s Miočićem. "Zašto bi se on borio protiv Stipe kad može čekati i dobiti odmah borbu za titulu? Vjerujem da bi pobijedio Miočića, ali zašto riskirati? U borilačkom svijetu ne pobijedite svaki put kad ste favorit. Jones će pogriješiti ako se bude borio protiv Miočića."

Još uvijek nisu poznati Miočićevi planovi. I dalje ima ugovor s UFC-om, a zadnji put se borio u ožujku kad je izgubio pojas protiv Francisa Ngannoua. Također nije zadovoljan UFC-om, posebno činjenicom da su prije njega dali napad na titulu Francuzu Cyrilu Ganeu kojeg je nedavno Ngannou pobijedio sudačkom odlukom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.