KVALIFIKACIJE ZA SP 2022

Izbornik Portugala bijesan zbog nepriznatog gola: Sudac mi se ispričao. Sve je jasno

Foto: Reuters

IZBORNIK Portugala Fernando Santos bio je bijesan nakon jučer odigrane utakmice Srbije i Portugala u Beogradu. Ovaj okršaj kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. odlučila je sudačka pogreška.

U sudačkoj nadoknadi susreta Cristianu Ronaldu nije priznat čist pogodak nakon što je stoper srpske reprezentacije Stefan Mitrović klizećim startom loptu izbio iz gola. 

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nema VAR-a ni goal-line tehnologije pa pogodak nije mogao biti provjeren, a suci očito nisu vidjeli da je lopta prešla liniju. 

"Lopta je bila barem pola metra u golu, ali to ne može sakriti činjenicu da nismo igrali dobro večeras. Opet, nemoguće je i nedopustivo da se ovakve stvari događaju na utakmicama na ovakvom nivou", rekao je Santos u izjavi za portugalsku televiziju odmah nakon utakmice pa otkrio da mu se sudac susreta ispričao:

"Sudac mi se ispričao odmah nakon utakmice. Situacija je bila potpuno jasna, to se moralo vidjeti, ali sada je kasno. Ronaldo je također jasno vidio da je bio gol. Bio je nervozan jer su i drugi igrači bili nervozni."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.