HNL

Ivanovski: Žao mi je Hajduka. Toliko troši, a sve je lošiji i lošiji

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

MIRKO IVANOVSKI komentirao je stanje u svom bivšem klubu Hajduku koji će 17. rujna u drugom pretkolu Europske lige u gostima igrati protiv makedonske Renove.

Ivanovski iza sebe ima 27 nastupa za reprezentaciju Sjeverne Makedonije, a od srpnja 2018. do rujna 2019. godine nastupao je za Hajduk.

"Uvijek ista priča"

On sada nastupa za mađarski DVTK, a u razgovoru za Dalmatinski portal kazao je da ne prati makedonski nogomet. No, o Hajduku je imao mnogo toga za reći. Najviše se dotaknuo stalnih promjena na trenerskoj klupi i u igračkom kadru.

"Uvijek ista priča. Doživio sam jednom u Rumunjskoj. U Astri sam promijenio šest ili sedam trenera u jednoj sezoni. Čak je jedan trener bio u klubu tjedan dana. Otišao je iako je pobijedio utakmicu. Mislio sam da je to samo tu moguće, ali doživio sam to i u Hajduku", kazao je Ivanovski za Dalmatinski portal.

Ivanovski smatra da je Hajduk sada lošiji nego što je bio u vrijeme kada je on nosio dres tog kluba.

"Žao mi je, ali sve je lošije i lošije"

"Mislim da je bolji onaj u kojem sam ja bio. Tada smo imali dosta dobrih igrača. Imali smo dobru ekipu, onda je krenula rasprodaja. Nižić, Radošević, Bašić, Futacs, Said. Nismo imali sreće, ispali smo od Steaue u 93. minuti nakon greške Posavca. Tada smo mogli napraviti puno. Ali mislim da je Hajduk tada bio bolji nego sada. Ne zato što sam ja bio tamo, nego je bilo dobrih igrača", izjavio je makedonski napadač.

Posebno mu je pažnju privuklo to što Hajduk troši značajne svote novca na ulazne transfere, ali nikako ne uspijeva dovesti prave igrače.

"Iz godine u godinu sve lošije i lošije. Ne znam što se događa, samo mijenjaju igrače. Ne znam kako je moguće da neka momčad troši toliko para, a da ne dovede pravo pojačanje. Baš mi je žao Hajduka, ali loši su", rekao je Ivanovski.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.