Dinamo dovodi napadača koji je odigrao nevjerojatnu sezonu? "Bolji je od Hodžića i Henriqueza"

Foto: Guliver Image/Getty Images

I DOK je Rijeka već počela s pripremama i dovođenjem novih igrača, u Dinamu je neobična tišina uoči početka priprema za novu sezonu. 
 
Klub su napustili Portugalci Machado i Goncalo, a Šitum je otišao u Lech iz Poznanja. Pojavila se informacija i da bi uskoro mogao doći novi napadač na Maksimir.
 
Naime, Dinamo želi 24-godišnjeg iranskog napadača Mehdi Taremija. Zagrebačkom klubu Taremija je preporučio Branko Ivanković, trener Persepolisa u kojem nastupa ovaj nogometaš, piše Goal.com.
 
Taremi je odigrao nevjerojatnu sezonu - u 45 službenih nastupa postigao je čak 30 golova, a upisao je i sedam asistencija. Reprezentativac je Irana za koji je u 19 nastupa postigao 10 golova, posljednji prije četiri dana za potvrdu pobjede protiv Uzbekistana i plasman na Svjetsko prvenstvo. 
 

 
Iranski napadač na stolu ima ponude iz njemačke lige, no čini se kako ga Ivanković, bivši trener Dinama, "gura" na Maksimir.
 
"Mehdi Taremi je danas, uz napadača Rostova Sardara Azmouna, najveća nogometna zvijezda Irana. Nema dvojbe, on je pravi napadač, po meni bolji igrač od sadašnjih opcija Dinama - Hodžića i Henriqueza", rekao je za Goal.com Božidar Radošević, vratar Persepolisa koji je dobro upoznat s kvalitetama potencijalnog napadača Dinama. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.