Hrvatski klub zabio prvi gol nakon dvije i pol godine. Sada ima gol-razliku 1:102

Foto: prigorski.hr

ZAVRŠIO je prvi dio sezone u koprivničko-križevačkoj Trećoj županijskoj nogometnoj ligi, koja je podijeljena na koprivničko-đurđevačku i križevačku skupinu. U križevačkoj je u 12. kolu zabilježen posebno važan trenutak na utakmici Poleta iz Glogovnice i Prigorja iz Svetog Petra Orehovca. 

Prigorje je pobijedilo 13:1, a susret je obilježio pogodak Poletovog igrača Stjepana Švagelja u 61. minuti. Bio je to prvi gol Poleta nakon 22. svibnja 2021., odnosno nakon dvije i pol godine, kada su također zabili Prigorju, koje je tada slavilo s identičnih 13:1.

Amaterski sastav iz Glogovnice sada ima gol-razliku 1:102 te se nalazi na zadnjem mjestu križevačke skupine. Prigorje ima 15 bodova i drži petu poziciju u konkurenciji osam klubova. Na vrhu je Hrvatski bojovnik s 24 boda.

U travnju smo razgovarali s voditeljem kluba

U travnju ove godine razgovarali smo s igračem i voditeljem Poleta Stjepanom Mihaljekom (50). "Ne znam kako je klub prije klapao. Sada su se neki igrači vratili. Ali znate kako je - dečki su mladi i neiskusni, moraju se uigrati i posložiti. Ni vrijeme nije dobro. Tako je, kako je", rekao je tada Mihaljek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.