HRVATSKA - FRANCUSKA (16:30)

Hrvatski izbornik čelnicima rukometa: "Hvala što ovako pazite na naše zdravlje"

Screenshot: Sportklub

HRVATSKA rukometna reprezentacija do 21 godine borit će se danas od 16:30 za naslov svjetskog prvaka protiv Francuske nakon što je u subotnjem polufinalu u španjolskoj Pontevedri nadigrala Portugal 31:28 (12:9).

Iako je Hrvatska rukometna velesila, za hrvatske rukometaše ovog uzrasta to je prvo finale na svjetskim prvenstvima, dok su Francuzi bili svjetski prvaci 2015. godine, a prije dvije godine osvojili su broncu.

>> Dominiković: Prošlu smo noć zaspali u pola pet, ovu ćemo vjerojatno u pet

>> Evo gdje možete gledati mlade rukometaše u okršaju za zlato protiv Francuza

Izbornik i tvorac ove čudesne generacije Davor Dominiković najavio je finale, ali i izrazio ljutnju jer IHF i organizatori turnira nisu baš najspretnije složili raspored.

"Francuska – vidio sam 16 minuta danas jer su igrali prije nas i 14 minuta protiv Danske. To znači da je dugačka noć pred nama. Prošlu smo zaspali u pola pet, ovu ćemo vjerojatno u pet. Nevjerojatno je da su IHF i domaćin tako složili kalendar da iz dvorane izađemo noćas oko ponoći i već sutra u rano poslijepodne igramo finale. Hvala im što se na takav način brinu o zdravlju igrača", zaključio je Dominiković.

Finale se danas igra u španjolskom gradu Vigu, a prijenos je na SportKlubu 3.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.