Borba za WBC internacionalni pojas prvaka

Hrgović obranio pojas odlukom sudaca, Amerikanac dobio nevjerojatne batine

Foto: Igor Kralj / Pixsell

NAJBOLJI hrvatski boksač Filip Hrgović u Ciboni je obranio internacionalni pojas prvaka WBC-a protiv 39-godišnjeg Amerikanca Kevina Johnsona.

Johnson se borio prije tjedan dana, a u posljednji tren je uskočio u ovaj meč umjesto Ytaloa Peree koji je imao problema s vizom. Unatoč tome što se Hrgović pripremao za potpuno drugog protivnika, nije imao nikakvih problema protiv Amerikanca.

U drugoj rundi Hrgović je uspio srušiti Johnsona i činilo se da bi meč mogao biti brzo gotov, ali onda je Johnson pokazao zašto je izdržao 12 rundi s Vitalijem Kličkom i Tysonom Furyjem. Primio je nevjerojatne batine ostatak meča, ali nekako je ostao na nogama. 

Hrgović je na kraju pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca, a zahvalio je publici, organizatorima i gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću.

Live

Hrgović - Johnson

Osma runda

Još jedna porcija batina za Amerikanca. Jednoglasna odluka sudaca, i zaslužena pobjeda Hrgovića!

Sedma runda

Potpuna dominacija Hrgovića. Ostala je još jedna.

Šesta runda

Johnson doista ima čvrstu bradu, ponovno ga je hrvatski boksač uspio uzdrmati, ali Amerikanac se drži. Sve smo bliži odluci sudaca, a Hrgović je sigurni pobjednik.

Peta runda

Amerikanac nastavlja dobivati batine. Još jedna runda Hrgoviću.

Četvrta runda

Hrgović i dalje dominira, ali ne uspijeva srušiti Amerikanca. Još četiri runde do kraja borbe.

Treća runda

Malo mirnija runda, Hrgović je ponovno bio bolji, bez problema uzeo rundu, ali ovoga puta nije uspio uzdrmati Johnsona koji stvarno ima čvrstu bradu i puno prima.

Druga runda

Prvi rušenje Johnsona! Hrgović nastavlja s dominantnom predstavom, teško je očekivati da Amerikanac još može puno izdržati.

Prva runda

Hrgović je autoritativno krenuo u ovaj meč. Johnson izgleda čvrsto, ali prima puno teških udaraca i teško je očekivati da će kraj ove borbe dočekati na nogama. Prva runda ide uvjerljivo na stranu najboljeg hrvatskog boksača.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.