Hrgović: Ja sam najbolji teškaš na svijetu, a Joshua će nokautirati Ngannoua

Foto: Profimedia

NAJBOLJI hrvatski boksač Filip Hrgović (31) trenutno se nalazi u Miamiju gdje trenira za nadolazeće izazove u godini u kojoj bi napokon mogao dobiti priliku za napad na svjetsku titulu. Tijekom trening kampa u kojem trenira i u bazenu, Hrgović je dao izjavu za Fight Hook News:

"Ja sam najbolji teškaš na svijetu i čekam svoju šansu. Borit ću se vjerojatno za upražnjenu titulu ovog ljeta. Mislim da će protivnik biti Anthony Joshua. Ne znam, vidjet ćemo u boksu nikad nisi siguran. Volio bih se boriti i prije meča za titulu, ali nadam se da će biti Joshua biti sljedeći."

"Joshua će nokautirati Ngannoua"

Najavio je i borbu Anthony Joshua - Francis Ngannou koja će se održati 8. ožujka. Hrgović smatra da MMA borac Ngannou nema šanse te da u prethodnom meču nije dobio Tysona Furyja, iako su mnogi fanovi to tako vidjeli:

"Nije pobijedio Furyja, ali vidjet ćemo koliko je dobar protiv Joshue. Odradio je dobru borbu i sad ćemo vidjeti koliko je napredovao. Iznenadio je Furyja, ali AJ će biti spreman za njega. Joshua je uvijek u dobroj formi, odličan je udarač.

Ako Ngannou ponudi dobar otpor Joshui, to je znak da je dobar. Prognoza? Joshua će ga nokautirati u uvodnim rundama. Mislim da Ngannou neće biti sposoban uhvatiti kombinacije Anthonyja Joshue. To Fury u svom repertoaru nije imao."

Usikov trener: Ako Fury odustane upada Hrgović

U Saudijskoj Arabiji će se 18. svibnja održati borba za titulu apsolutnog prvaka svijeta u kojoj će u ring Oleksander Usik i Tyson Fury. Hrgović prognozira pobjedu Ukrajinca: "Mislim da će Usik dobiti borbu. Dajem mu prednost iako će to biti zaista teška borba. Usik je kompletniji i bolji borac."

Hrgović je prva zamjena ako Usik ili Fury otkažu borbu, a to je potvrdio i trener ukrajinskog boksera Sergey Lapin: "Nadam se da će Usyk konačno dobiti šansu da 18. maja riješi račune s Furyjem. Ipak, ako on nastavi bježati mi smo se već osigurali. Ako Fury odustane od borbe protivnik će biti Filip Hrgović."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.