Hajdukova filijala poziva navijače u pomoć nakon katastrofalnih poplava u Sloveniji

Foto: Ziga Zivulovic

OBILNE kiše još su sinoć počele u Sloveniji, a jutros su poplavljena mnoga mjesta diljem zemlje. Stotine vatrogasnih intervencija zabilježene su u Sloveniji od četvrtka navečer zbog bujičnih poplava koje su uzrokovale obilne padaline. Tri kampa su evakuirana, a nekoliko sela odsječeno je od ostatka zemlje. 

Poplave su zahvatile Gorenjsku, Korušku i Zgornjesavinjsku kotlinu. U Koruškoj su mnoge ceste zatvorene za promet, rijeke su već prešle korita, poplavljene su mnoge kuće i podrumi, a pokrenula su se i brojna klizišta, rekli su danas za STA iz slovenske Uprave za zaštitu i spašavanje u Sloveniji.

Pozvali navijače u pomoć i ponudili pomoć

Povodom ovih nepogoda oglasio se NK Radomlje, slovenski prvoligaš koji je ujedno i filijala splitskog Hajduka. Slovenski klub je pozvao svoje navijače da u što većem broju izađu na teren i pomognu u borbi protiv poplava.

''Važna obavijest svim navijačima kluba! Ponudit ćemo pomoć ljudima u potrebi u klubu. Imamo vreće i pijesak u sportskom parku Radomlje (zbog izgradnje stadiona). U ponudi imamo i prostor ispod šatora i vode. U slučaju da nekome treba ovakva pomoć, javite nam se'', stoji u objavi NK Radomlja.

‼️‼️‼️Pomembno obvestilo vsem občanom! 💛 V klubu bomo ponudili pomoč ljudem v stiski. 🆘 V športnem parku Radomlje...

Objavljuje NK RadomljePetak, 4. kolovoza 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.