Hajduk potvrdio prodaju Mlakara

Foto: Rafail Georgiades/EUROKINISS/PIXSELL

JAN MLAKAR napustio je Hajduk i karijeru će nastaviti igrajući za talijanskog drugoligaša Pisu, potvrdio je splitski klub na svojim internetskim stranicama. Slovenski napadač upisao je 81 službeni nastup za Hajduk, od čega je 54 puta započeo utakmicu. Postigao je 21 gol, a tri puta je asistirao za pogotke svojim suigračima. S Hajdukom je osvojio dva trofeja u kupu.

"Došlo je vrijeme za rastanak i ovom prilikom želim se zahvaliti Klubu, suigračima, treneru i njegovom stožeru, svim djelatnicima Kluba i dragim navijačima na predivne dvije godine koje smo ja i moja obitelj proveli u Splitu, gdje smo upoznali prijatelje za cijeli život. Imali smo teških trenutaka, a bilo je i puno lijepih koje ću pamtiti do kraja života. Bila mi je čast i ponos igrati u Hajduku i braniti bijele boje. Svima spomenutima želim puno uspjeha i sreće u ostvarenju cilja koji svi žele", rekao je Mlakar na oproštaju od Hajduka.

Mlakar je u Hajduk stigao u ljeto 2021. godine iz engleskog premierligaša Brighton & Hove Albiona. Ranije se pisalo da je Pisa Hajduku bila ponudila 2.5 milijuna eura fiksne odštete uz bonuse, s kojima bi transfer mogao doći do ukupne odštete od 3.5 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.