Hajduk počeo pripreme, Said prebačen u drugu momčad, dva "pršutovca" pomilovana

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

UVODNIM sastankom u svlačionici na Poljudu hajdukovci su započeli jutros točno u 9 sati pripreme za nastavak sezone. Uz stožer predvođen glavnim trenerom Sinišom Oreščaninom, igrače je pozdravio i sportski direktor Saša Bjelanović.

Za danas tijekom jutra i poslijepodneva su predviđena isključivo testiranja. Prvi trening u 2019. godini će biti odrađen sutra, nakon završnog dijela testiranja.

Prvog dana priprema za nastavak sezone, trener Bijelih Siniša Oreščanin imao je na raspolaganju sljedeće igrače:

Josip Bašić, Ivica Batarelo, Dino Beširović, Jakov Blagaić, Goran Blažević, Domagoj Bradarić, Mijo Caktaš, Jairo, Ivan Delić, Tomislav Duka, André Fomitschow, Ádám Gyurcsó, Adrian Ismajli, Mirko Ivanovski, Josip Juranović, Stanko Jurić, Anthony Kalik, Franko Kovačević, Leon Kreković, Marin Ljubić, Božo Mikulić, Darko Nejašmić, Ante Palaversa, Luka Pasariček, Jurica Pršir, Emir Sahiti, Michele Šego, Tonio Teklić, Fran Tudor, Stipe Vučur i Mario Vušković.

Sutra će se priključiti Hamza Barry i Borja Lopez, dok je s reprezentacijom Libanona na AFC Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima do drugog dijela siječnja Bassel Jradi. Josip Posavec je bolestan i priključit će se naknadno.

Steliano Filip, Hysen Memolla, Ahmed Said Said i Edin Šehić su pozvani na početak priprema druge momčadi 10. siječnja na Poljudu.

Zanimljivo, Stipe Vučur i Steliano Filip pomilovani su nakon afere ''pršut'', dok je Andre Fomitschow otpisan. Podsjećamo, nekoliko dana uoči nedjeljnog derbija s Dinamom, koji se igrao prije dva tjedna, na društvene su mreže procurile fotografije Hajdukovih nogometaša kako igraju poker uz alkohol, goli do pasa. Neki od njih pritom su si lijepili pršut po čelu.

Riječ je o Vučuru, Fomitschowu i Filipu, trojici defenzivaca koji su često na udaru kritika zbog loših igara, posljedično i rezultata kluba koji je tek na šestom mjestu HNL-a, izvan kupa i Europe.

Hajdukovci će do srijede raditi u Splitu, a od četvrtka,, 10. siječnja (do 26. siječnja), u turskom Beleku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.