Golman PSG-a oporavlja se od teške nesreće. Supruga: Priča s nama, zna tko smo

Foto: EPA

REZERVNI golman PSG-a Sergio Rico (29) sve je bolje nakon što se probudio se iz kome, potvrdila je njegova supruga za španjolski medij Telecinco. Rico je bio u komi tri tjedna nakon što je doživio nesreću na jahanju u španjolskoj pokrajini Andaluziji. Tada je prebačen u bolnicu u teškom stanju, a liječnici su se uspjeli izboriti za njegov život.

"Vidimo svjetlo na kraju tunela. Idemo korak po korak. Znala sam od početka da će se izvući jer je šampion", rekla je Ricova supruga Alba Silva za španjolski medij. Po njenom svjedočenju, golman PSG-a bio je svjestan kad su se članovi njegove obitelji pojavili pred njim te ih je pozdravio s nekoliko gesta. "Sergio komunicira. Zove nas imenom, savršeno dobro zna tko smo, sjećanje mu se vratilo", dodala je supruga nogometaša.

Objavljeni detalji nesreće

Ricov konj se sudario s drugim, odbjeglim konjem. Golman i njegov konj pali su na tlo, a Rica je kopitom u glavu udarila jedna od životinja. Rico je tada slomio vratne kralješke i pretrpio moždani udar. Hitna služba brzo je stigla i helikopterom prebacila ozlijeđenog vratara u bolnicu u Sevilli, gdje je proveo posljednja tri tjedna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.