Goal: Zaboravite Messija i Bellinghama! Ovaj čovjek je najbolja kupovina ljeta

Foto: Tottenham Hotspur

TOTTENHAM je jučer objavio da je za 40 milijuna eura odštete doveo Jamesa Maddisona (26) iz Leicester Cityja. Maddison je nakon pet godina na King Power Stadiumu napustio Leicester, kojem nije uspio pomoći da sačuva premierligaški status. Tottenham je Maddisonu peti klub u karijeri. Prije Leicestera igrao je za Coventry, Aberdeen i Norwich.

Maddison je odigrao još jednu vrlo dobru sezonu, s 10 golova i devet asistencija u prvenstvu, a zbog Leicesterovog ispadanja u niži rang Tottenham će ga dobiti po sniženoj cijeni. Iako je procijenjen na 60 milijuna, prema Romanovim informacijama plaća ga "samo" 40 milijuna eura.

Englezi oduševljeni

Ovaj transfer posebno je pohvalio engleski Goal koji je, na glavnoj poziciji svoje naslovnice, objavio tekst pod naslovom "Zaboravite Messija! Ovaj čovjek je najbolja kupovina ljeta". U tekstu se navodi da je Maddisonov transfer bolji ne samo od Messijevog nego i od transfera Judea Bellinghama iz Borussije u Real Madrid.

"Čak i kad se uzme u obzir da je Maddison imao još samo godinu do kraja ugovora, ovaj posao je spektakularan kad se pogleda omjer cijene i kvalitete. Posebno kad se pogleda koliko će Manchester United vjerojatno platiti Masona Mounta kao igrača na istoj poziciji", navodi Goal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.