LIGA PRVAKA

Gazzetta: Brozović se vraća tamo gdje je izveo "krokodila", sada ima i pojačanje

Foto: Getty Images

"Uvijek potpuno u utakmici, čovjek koji besprijekorno kontrolira sredinu i uz Sensija ključni čovjek Conteova Intera, hrvatska duša u momčadi Intera. To je Marcelo Brozović", piše Gazzetta u tekstu u kojem najavljuje Brozovićev povratak na Camp Nou. 

Hrvatski veznjak u prvom kolu protiv Slavije nije bio u najboljem izdanju, baš kao ni cijela momčad Intera, a sada će na Camp Nouu dobiti priliku za iskupljenje. 

Interu trebaju bodovi kako bi ostao u utrci za prolazak skupine, a u dosadašnjem dijelu sezone pokazalo se da to hoće li Conteova momčad osvojiti bodove ovisi o Brozoviću i Sensiju. Ako oni dobro igraju, i Inter pobjeđuje.  A na Conteovu sreću, osim utakmice sa Slavijom, nije bilo problema s formom ove dvije uzdanice.

Hrvatski čarobnjak i njegova vreća s trikovima

Uoči utakmice s Barcelonom, Gazzetta podsjeća na Brozovićev dosadašnji učinak protiv tog kluba. Protiv Katalonaca je igrao dva puta, oba puta prošle sezone u Ligi prvaka. 

"Kada je prošli puta kao igrač Intera dolazio na Camp Nou, uz sebe je imao Vecina i Nainggolana, što mu nije olakšavalo posao, ali sada dolazi kao dio dueta Sensi - Brozović. To bi trebalo biti dovoljno da Inter barem kvalitetno izazove Barcelonu", piše Gazzetta pa zaključuje: 

"Ipak, prva utakmica na Camp Nouu ostat će posebna za Brozovića. Interov broj 77 na toj je utakmici izumio krokodila. Suarez je pucao slobodnjak, pokušao je opaliti nisku loptu, a Brozović je legao iza živog zida i blokirao udarac. Upravo zbog toga navijači Intera imaju se pravo nadati da će Brozović opet izvesti neku od svojih čarolija i u Milano donijeti tri boda."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.