FUTSAL

Futsal: Novo Vrijeme u nevjerojatnoj drami osvojilo naslov prvaka

Foto: Novo vrijeme Facebook

NOVO VRIJEME osvojilo je naslov prvaka Hrvatske u futsalu. U nevjerojatnoj drami je, na domaćem terenu i u četvrtoj utakmici serije, pobijedilo Futsal Pulu 5:4. To mu je donijelo treću pobjedu u seriji nad novim prvoligašem i prvi naslov prvaka nakon 2019. godine.

Na poluvremenu je Novo Vrijeme vodilo 2:1. Luka Suton dao je dva gola za Makarane, a Baisel je pogodio za Pulu. Kada je Toni Jelavić zabio za 3:1, činilo se kako će Novo Vrijeme prelomiti susret. Ipak, slijedi sjajna serija u kojoj Dean Moravac, Manolo Bilić i Ivan Šulentić preokreću rezultat. 

Drama je dosegnula vrhunac osam sekundi prije kraja kada je Baisel napravio šesti akumulirani prekršaj i dao šansu Jelaviću da dovede Novo Vrijeme do produžetka. Sjajni ljevak nije propustio tu šansu i poslao je loptu pored reprezentativne jedinice Žarka Luketina za 4:4.

U produžetku je ponovo presudila neopreznost Puležana. Jelavić je opet dobio šansu iz deseterca i opet je dao gol. Pula je do kraja žestoko napadala, dvaput je pogodila okvir gola, ali nije uspjela stići do gola koji bi je odveo do penala. Novo Vrijeme je tako osvojilo treći naslov. Prva dva su osvojena 2018. i 2019. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.