FUTSAL DINAMO O VELIKOJ TRAGEDIJI: "Matija i Oskar zauvijek će biti uz nas, a mi uz njihove obitelji"

Screenshot: Facebook

TEŠKA prometna nesreća dogodila se na autocesti A1 između Jastrebarskog i Zagreba sinoć oko 1.30. Dvije su osobe smrtno stradale, a dvije su ozlijeđene u automobilu koji je sletio s ceste, izvijestila je policija.

"U autu su bila dva naša igrača, Matija i njegova djevojka Matea. Jedan igrač se nalazi u Klaićevoj bolnici. Matea se nalazi u Vinogradskoj. Matija i jedan igrač su poginuli. Promet je ubojica na koju nitko nikad ne misli, a kad se dogodi, onda svi pitamo zašto", kazali su nakon nesreće iz Futsal Dinama.

Iz kluba su zatim objavili da su u nesreći poginuli njihov igrač i trener. "Noćas oko 1.30 u povratku s turnira u Šibeniku život su na najveću žalost izgubili mladi Oskar Kadrnka i trener Matija Capar. Počivali u miru Božjem."

Juraj Fabijanić, jedan od osnivača Futsal Dinama koji je uz klub proveo svih šest godina njegovog postojanja te bio trener i predsjednik, a danas je član Nadzornog odbora, dao je izjavu u ime kluba: "Izražavamo duboku sućut naših dragih Matije i Oskara. Zadesila nas je ogromna tragedija. U stravičnoj nesreći izgubili smo dva mlada života. Ovo je nemjerljiv gubitak za klub i zajednicu Futsal Dinama. Matija i Oskar uvijek će biti uz nas, a Futsal Dinamo uz njih i njihove obitelji."

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.