Futsal: Dinamo kao domaćin završnice kupa šokantno ispao od drugoligaša

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

FUTSAL DINAMO domaćin je završnice najboljih osam momčadi hrvatskog kupa, ali je na domaćem terenu ispao već u četvrtfinalu. Nakon neviđene drame u Dvojci Doma sportova bolji je nakon izvođenja šesteraca bio drugoligaš MNK Šibenik 1983. Gosti su šokirali Plave već u 15. sekundi kada je Almeida presjekao loptu i zabio gol, a alarm se počeo paliti u 11. minuti kada je drugi šibenski Brazilac Monteiro povećao vodstvo.

Na 1:2 smanjio je Neven Zonjić prije odlaska na odmor. Dinamo je nasrnuo, ali je vratar Mario Jarmanović bio fenomenalan. Monteiro je u 35. minuti povećao na 1:3 i činilo se da je sve gotovo. Nadu Dinamu vratio je Filip Novak dvije i pol minute prije kraja. Kada su svi mislili da je utakmica gotova, Tihomir Novak je sjajno pronašao Zvonimira Šućura koji pogađa za 3:3 i erupciju u dvorani.

Ipak, Šibenčani su zabili tri od četiri penala koje su izveli, dok je Dinamo promašio tri zaredom. Ranije je i Torcida ispala od drugoligaša nakon što je promašila tri penala. Polufinalni parovi su Pula - Murter i Novo vrijeme - Šibenik, a utakmice su na rasporedu u nedjelju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.