FOTO Ošišani Salah iznenadio fanove: "Je li to klon?"

Foto: EPA

MOHAMED SALAH (31) priključio se egipatskoj reprezentaciji, koja će u lipnju odigrati prijateljske utakmice s Burkinom Faso (6. lipnja) i Gvinejom Bisau (10. lipnja). Sjajni krilni napadač Liverpoola godinama je bio prepoznatljiv po dugoj, kovrčavoj kosi, no u reprezentativni kamp stigao je ošišan na vrlo kratko.

Egipatski nogometni savez objavio je fotografiju na kojoj Salah razgovarao s članom reprezentacije, a iznenađeni fanovi na društvenim mrežama pišu: "Je li to klon?", "Salah misli ozbiljno", "Salah je jako kratko ošišan", "Premier liga nije spremna za Salaha koji je presadio kosu"... Fotografiju pogledajte OVDJE.

Salah je prošle sezone zabio 25 golova

Salah je prošle sezone upisao 44 nastupa, 25 pogodaka i 14 asistencija za Liverpool. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2025., a u proteklih godinu dana često se spominjalo kako će ga saudijski klubovi pokušati dovesti uz odštetu veću od 100 milijuna eura. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 55 milijuna eura. 

Ranije u karijeri nastupao je za Basel, Chelsea, Fiorentinu i Romu. Dvaput je bio najbolji afrički nogometaš i dvaput je izabran za najboljeg u Engleskoj, a triput je bio najbolji strijelac Premier lige. Osvojio je 11 klupskih trofeja, dok za Egipat ima 96 utakmica i 54 gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.