HAJDUK

FOTO Hajduk objavio kako će izgledati atraktivni kamp uz more

Foto: HNK Hajduk Split

TROGIRSKI gradski vijećnici danas su jednoglasno usvojili prijedlog odluke o davanju suglasnosti za sklapanje sporazuma o poslovnoj suradnji s Hajdukom.

Usvajanje te odluke povijesni je dan za Hajduk i trasira put prema izgradnji dugo priželjkivanog nogometnog kampa na lokaciji vojarne u Divuljama, kažu u splitskom klubu.

>>> Hajduk gradi kamp kod Trogira: "Ovo je povijesni dan za klub"

 

Brbić: Ovo je projekt svih nas, svih hajdukovaca

"Mnogo puta do sada ponavljali smo, i vjerujem da ste svi toga svjesni, kako je gradnja nogometnog kampa Hajdukov kapitalni projekt, naš najvažniji infrastrukturni projekt u 21. stoljeću i čvrsti temelj bez kojeg se klub ne može razvijati i napredovati. Zato s izuzetnim ponosom možemo potvrditi da se danas nalazimo na polaznoj točki jedne velike priče na kojoj se dugo i u tišini radilo, a koja će nam osigurati kontinuitet odgoja i proizvodnje elitnih igrača, talentiranih nogometaša i kvalitetnih osoba, što je kroz cijelu povijest krasilo Hrvatski nogometni klub Hajduk i našu Akademiju Luka Kaliterna", rekao je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić nakon sjednice Gradskog vijeća.

"Posebno nam je zadovoljstvo što će budući nogometni kamp niknuti ovdje u Trogiru, gradu koji je oduvijek srcem i dušom živio za bijelu boju. Isto tako, iznimno zahvaljujemo Gradu Trogiru što je prepoznao ovaj trenutak i važnost izgradnje nogometnog kampa te sam siguran pritom da će i cjelokupna lokalna zajednica ostvariti brojne benefite od naše buduće suradnje. Za kraj ću naglasiti kako ovo nije projekt Marina Brbića ni bilo kojeg pojedinca koji je bio ili će biti u klubu. Ovo je projekt svih nas, svih hajdukovaca, ovo je projekt Hajdukove budućnosti. Tek smo na početku, pred nama je puno posla, mnogo etapa koje moramo prijeći, ali zajedno ćemo doći do cilja", dodao je Brbić.

Trogirski gradonačelnik: Ovo je bitna točka za naš nogomet i sport

Gradonačelnik Trogira Ante Bilić također je vrlo zadovoljan sporazumom.

"Ovakav sadržaj na ovoj lokaciji i s nama kao partnerima je preduvjet za stvaranje sportskog sadržaja bez konkurencije u ovom dijelu Europe. Nakon sporazuma o poslovnoj suradnji, koji je prije nešto više od tjedan dana potpisan između NK Trogira i Hajduka, ovo danas bih označio bitnom točkom za trogirski nogomet i trogirski sport. Naša djeca i seniori će nakon obnovljenog terena na Batariji dobiti novi teren, dodatne sportske sadržaje i priliku razvijati se uz najbolje što Dalmacija ima. Pred nama je puno posla, ali ovo držim jednim od najvažnijih koraka u novijoj povijesti Hajduka i velikom prilikom za Trogir", kazao je Bilić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.