ZANIMLJIVOSTI

Ferdinand ismijao glasinu o sebi i Moyesu: To je bajka koju je netko izmislio

Foto: EPA

RIO FERDINAND komentirao je i napokon stao na kraj glasini da ga je David Moyes, dok je radio kao trener Manchester Uniteda, tjerao da gleda snimke igara Phila Jagielke kako bi popravio svoju igru.

Moyes je u Unitedu naslijedio Alexa Fergusona koji se 2013. oprostio od klupe engleskog velikana, ali se na toj funkciji zadržao samo deset mjeseci.

"Phil je bio sjajan igrač, ali siguran sam da nam David nikad ne bi pokazivao njegove snimke kako bismo učili što i kako raditi. Ne znam odakle ta priča", rekao je Rio u razgovoru za 606 Savage Social.

Nije sve bilo sjajno

Ipak, otkrio je Ferdinand kako nije sve bilo sjajno s Moyesom te da su se on i Nemanja Vidić nekoliko puta ozbiljno zakačili s tadašnjim trenerom.

"To je bajka koju je netko izmislio, ali istina je da smo imali žestokih rasprava. Nekoliko puta smo se zakačili Vida, Moyes i ja. Nismo se slagali s time kako radimo neke stvari", rekao je Ferdinand pa je dodao:

"Problem je bio način na koji smo branili standardne situacije i slične stvari. On je htio neke stvari s kojima se mi nismo mogli složiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.