POČELO JE Conorovi fanovi napali Floydovu limuzinu, koja u gužvi ruši Mayweatherovu gorilu

Screenshot: Youtube

TJEDAN DANA trash talka od Amerike preko Kanade do Engleske, završen je u Londonu, gdje je bila zadnja postaja cirkuskih verbalnih obračuna Conora McGregora i Floyda Mayweathera uoči "borbe stoljeća". koja se 26. kolovoza održava u Las Vegasu.

Od tog meča obojica će zaraditi stotine milijuna eura, a kako bi dodatno potpalili ionako do usijanja dovedenu atmosferu među desecima milijuna koji jedva čekaju fajt u ringu, dva borca putuju svijetom i prije borbe šakama, sukobljavaju se verbalno.
 
Cijeli taj teatar prate stotine kamera i novinara, kao i fanovi oba borca, koji komentiraju tko je pobjedio u kojem sučeljavanju otrovnim jezicima, kao da je riječ o boksačkim rundama.
 
Posljednje poglavlje verbalnog rata bilo je u Wembley Areni, ali ovaj put pravi šou dogodio se ispred dvorane. 
 
Tamo su deseci Conorovih fanova okružili Rolls Royce u kojem se vozio Floyd i počeli lupati po skupocjenoj limuzini pjevajući u čast njegovog suparnika. Na to su iz automobila izašli krupni Mayweatherovi zaštitari i brutalno uzvratili nedostojnim protivnicima, te napravili špalir oko auta, kako bi mogao proći kroz gužvu.
 
Ali, McGregorovi fanovi nisu odustajali, pa je limuzina ubrzala kako bi ih što prije prošla i pri tome je udarila i na tlo oborila jednog od zaštitara. Naravno, na opće oduševljenje navijača irskog borca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.