Evo tko je prevario veterane Dinama i u njihovo ime poslao pismo protiv Antolića

Foto: Josip Maljak/Pixsell

U MEDIJE je danas izašlo otvoreno pismo podrške potpisnicima zahtjeva za sazivanje izvanredne sjednice skupštine, potpisano od strane 28 bivših igrača Dinama. Popis je na prvu djelovao čudno jer među njima ima ljudi koji su u javnosti otvoreno zagovarali demokratizaciju kluba. Ispostavilo se, prema više naših izvora, da je velik broj potpisa koji je izašao u javnost zapravo lažan.

Naime, javio nam se Goran Ljubojević koji je rekao kako ništa nije potpisao i kako nije znao što će pisati u apelu. Uskoro smo iz više izvora saznali da postoji još barem pet potpisnika koji to nisu, odnosno bili su zavarani kao i Ljubojević. Prema zasad nepotvrđenim informacijama Jerko Leko, Etto, Mario Jozić, Jasmin Agić i Hrvoje Štrok nisu stali iza Mamićeve struje.

Sve je zakuhao bivši igrač

Štoviše, neki od njih su vrlo ljuti i osjećaju se prevareno. Kako doznajemo, sve je zakuhao isti čovjek. Dalibor Poldrugač, bivši igrač Dinama, je taj koji ih je zvao ispred kluba. Svima je objasnio kako će u medije objaviti apel kojem je cilj ne uvlačiti Dinamovo ime u blato u sukobu između Mamića i Antolića.

Nakon što su se bivši igrači složili s takvim prijedlogom, Poldrugač je u potpunosti izmijenio tekst koji nedvosmisleno proziva Krešimira Antolića i staje na stranu mamićevaca. Većina njih, doznajemo, nije čak ni dala nikakav potpis, a treći kažu da nemaju pojma o čemu se radi.

Poldrugač je još kao mladi igrač stigao u Dinamo, ali je većinu prvog dijela karijere proveo po posudbama. U klub se vratio u sezoni 2003./04. i ostao dvije godine. Prije šest godina izabran je za voditelja veteranske sekcije Dinama. 

Inače, riječ je o skupštinaru kluba koji je stao uz Zdravka Mamića i jedan je od potpisnika zahtjeva za održavanje izvanredne skupštine kojem ovo nije prvi put da manipulira bivšim igračima Dinama i agitira za opciju osuđenog kriminalca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.