EP U VATERPOLU

Evo gdje gledati finale Eura u vaterpolu između Hrvatske i Mađarske

Foto: Marko Lukunic/Pixsell

HRVATSKA vaterpolo reprezentacija večeras od 20:30 u splitskoj Spaladium Areni igra finale Europskog prvenstva protiv Mađarske, a izravni TV prijenos ovog susreta moći ćete pratiti na drugom programu HRT-a. Tekstualni prijenos susreta moći ćete pratiti na Indexu.

Za utakmicu u Splitu jednostavno nema dovoljno ulaznica za sve koji bi htjeli na bazen. Navodno je stiglo 70 tisuća upita za ulaznice, no organizatori ih, naravno, ne mogu sve ispuniti. Jedan od najboljih hrvatskih vaterpolista u pobjedi nad Italijom u polufinalu Europskog prvenstva Jerko Marinić Kragić objasnio je u razgovoru s medijima da je velik interes za ulaznice te da će finalu prisustvovati i navijači splitskog Hajduka - Torcida.

"Moj veliki prijatelj Ante Bakalić, predsjednik Torcide, slao je poruke Savezu da će oni doći iz Šibenika i prenijeti bazen na Poljud, tako da ne bude problema s kartama. Rekao nam je pomoćni trener Renco Posinković da bi valjda 700.000 ulaznica bilo dovoljno da sve namiri. I dalje mislimo da smo krivo čuli, ali opet se srušio sustav. Mislim da bi Poljud bio taman", rekao je Marinić-Kragić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.