Europa Liga: Galatasaray razbio OFK Beograd, Tetovu i drugi poraz od Elfsborga

ZAVRŠENE  su prve uzvratne utakmice trećeg pretkola Europa lige u kojima su nastavak u sljedeću rundu izborile momčadi Galatasaraya, Elfsborga, Dnepr, Dinamo Minska i Qarabaga.

Nakon prve utakmice u kojoj su Beograđani na gostujućem terenu u Turskoj izborili 2:2, u uzvratu na beogradskom Omladinskom stadionu potpuno su deklasirani od Galatasaraya s 5:1. Već u prvih 20-tak minuta gosti su imali 2:0, pogocima Sarpa i Kewella. Nadu za nastavak vratio je Nikolić. Sve je bilo riješeno kada je iz jedanaesterca Keweel povisio na 3:1, a za konačnih 5:1 pobrinuli su se Turan i Batdal.

Momčad Tetova nakon prve utakmice i poraza od Švedskog Elfsborga sa 5:0, na domaćem je terenu pokušala doći barem do utješne pobjede. I dobro je počelo, Stojanovski je domaćina doveo u vodstvo, no pred sam kraj poluvremena izjednačio je Kurbegović. Pobjedu gostiju od 2:1 osigurao je Jawo u drugom poluvremenu.

Bjeloruski Dnepr je gostujućom pobjedom u Ostravi od 2:1 protiv Banika potvrdio prolaz, Dinamo Minsk pobjedom od 3:1 prošao M. Haifu, a veliko iznenađenje priredio je Qarabag iz Bakua, pobijedivši  i u drugoj utakmici Wilsu iz Krakova s 3:2.

3. pretkolo Europa lige:

OFK Beograd - Galatasaray 1:5 (3:7)

Tetovo - Elfsborg 1:2 (1:7)

Banik - Dnepr 1:2 (1:3)

Dinamo Minsk - M.Haifa 3:1 (3:2)

Qarabag - Wisla Krakov 3:2 (4:2)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.