ESPN: Jedan od najboljih playmakera ikad dolazi u Dallas i trenirat će Dončića

JEDAN od najboljih playmakera svih vremena te član Kuće slavnih Jason Kidd počeo je razgovore s čelnicima Dallas Mavericksa da od sljedeće sezone s klupe vodi momčadi iz Teksasa. Tu je vijest objavio američki ESPN.

Nekada sjajni razigravač, a u posljednje dvije sezone pomoćni trener Los Angeles Lakersa, prvi je favorit vlasnika Marca Cubana, kao i Dirka Nowitzkog, nekadašnjeg Kiddovog suigrača, koji je savjetnik Cubana.

I bivši trener Rick Carlisle je preporučio Kidda. Rekao je da bi se najbolje razumio s prvom zvijezdom momčadi Lukom Dončićem.

"Nadam se da će Jason Kidd biti sljedeći trener Mavsa jer on i Luka imaju toliko zajedničkih stvari kao igrači", rekao je Carlisle u četvrtak za ESPN, nakon što je pristao postati glavni trener Indiana Pacersa. 

"Samo mislim da bi to bila sjajna situacija za Luku i mislim da bi to bila nevjerojatna situacija za Jasona. Ja sam jedina osoba na planetu koja je trenirala obojicu i zna za sve njihove posebne kvalitete. Za mene bi to jednostavno bio sjajan brak, ali to je samo mišljenje", kazao je Carlisle.

Kidda su 1996. draftirali upravo Mavsi, a zatim je igrao još za Sunse, Netse i Knickse. U Dallas se vratio 2008. i bio je dio šampionske generacije koja je uzela naslov 2011.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.