EDUARDOVI SUIGRAČI I PROTIVNICI SE ŽESTOKO TUKU A Dudu se krije od stampeda po cijelom terenu

Screenshot: Youtube

EDUARDO DA SILVA za 34. rođendan darovao si je jednogodišnji ugovor s brazilskim Atletico Paranaenseom, a mjesec i pol kasnije Dudu je za peti klub u profesionalnoj karijeri zabio prvi gol. 

Gol je bio iznimno važan, jedini na utakmicu za pobjedu 1:0 protiv Parana Clubea pretprošle nedjelje, u prvom susretu četvrtfinala doigravanja prvenstva savezne države Parane. U četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, nakon ubacivanja iz kornera ostao je sam na drugoj vratnici i postigao gol.

Dudu je tako donio prednost njegovom klubu pred uzvrat kod Parane koji se igrao jučer na stadionu Vila Capanema. Eduardov klub obranio je pobjedu iz prvog susreta i nakon 0:0 u revanšu, u polufinalu čeka boljeg od para Londrina - Rio Branco.
 
Eduardo da Silva odigrao je cijelu uzvratnu utakmicu kod Parane, koja u sjećanju neće ostati po dobrom nogometu, nego po žestokoj tučnjavi. Gužva i naguravanje počeli su nakon što je Atleticov golman Weverton izbio loptu u aut i provokativno gestikulirao prema domaćim navijačima.  
 
Sukob i guranje uskoro su prerasli u tučnjavu i jurnjavu preko cijelog terena, a u cijelom kaosu najaktivniji je bio Duduov suigrač, također napadač Douglas Coutinho. Istaknuo se s nekoliko udaraca, ali i strateških uzmaka pred brojnijim neprijateljom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.