RUKOMET

Domagoj Duvnjak se osvrnuo na ždrijeb za Europsko prvenstvo

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

KAPETAN hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak ocijenio je kako su on i suigrači u četvrtak na ždrijebu u Budimpešti za Euro 2022. dobili zanimljivu skupinu, u kojoj su još Srbija, Francuska i Ukrajina, te da će svaka utakmica biti zanimljiva i teška.

"Jedna jako zanimljiva grupa je pred nama. Kao i uvijek, ono što ponavljamo je da se nadamo da ćemo biti zdravi i spremni'', rekao je Duvnjak za internetski portal Hrvatskog rukometnog saveza i zaključio:

''Vidjeli smo već puno puta dosad na Europskom prvenstvu da nema slabog protivnika, tako da će svaka utakmica biti zanimljiva i teška. Naravno, mi moramo misliti samo na nas, moramo se dobro pripremati i ne smijemo biti opušteni ni u jednom trenutku. Kao i uvijek, ići ćemo iz utakmice u utakmicu i dat ćemo sve od sebe."

Domaćini rukometnog Eura, koji je na rasporedu od 13. do 30. siječnja sljedeće godine, su Mađarska i Slovačka. U borbu za odličja krenut će 24 reprezentacije koje će biti raspoređene u šest skupina, a igrat će se u Szegedu, Debrecenu, Budimpešti, Bratislavi i Košicama. Po dvije najbolje reprezentacije iz svake od šest skupina prvog kruga plasirat će se u drugi krug.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.