australian open

Drama nakon meča Pavića i Mektića. Njihov trener prijetio Kyrgiosu i Kokkinakisu

Foto: Profimedia

MATE PAVIĆ i Nikola Mektić, olimpijski pobjednici i najbolji svjetski par, jučer su senzacionalno ispali u 2. kolu Australian Opena. Bolje od njih bile su dvije australske zvijezde Nick Kyrgios i Thanasi Kokkinakis. A oni su nakon pobjede optužili hrvatske trenere da su ih željeli fizički napasti u svlačionici.

Kyrgios: Tenis je tako mekan sport

"Samo da vam kažem da su nam nakon jučerašnjeg meča parova treneri naših protivnika prijetili da će nas istući u svlačionici. Tenis je tako mekan sport. Sve zato što sam se pomaknuo i pogodio ih lopticom", napisao je Kyrgios na Twitteru uz emojije zijevanja, straha i smijanja. "To je bilo ludo, ljudi su mislili da smo u UFC-u", nadovezao je Kokkinakis.

Ni jedan ni drugi na društvenim mrežama nikog nisu imenovali, ali Australci su naknadno saznali da se optužbe odnose na Pavićevog kondicijskog trenera.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SNIMKU

Australski je dvojac pobijedio hrvatsku kombinaciju pred krcatim gledalištem u bučnoj i naelektriziranoj domaćinskoj atmosferi, a nije pomoglo ni to što je Kyrgios u nekoliko navrata pogodio naše tenisače u tijelo, što nije najsportskiji potez, ali ni nedopušten.

Pavić se bunio zbog gledatelja

"Jako su glasni i naravno da navijaju za svoje, ali ne bi ih ubilo da pokažu poštovanje i prema protivnicima. Vidjeli smo kako je bilo i u meču Kyrgiosa s Medvjedevim. Takvi su ovdje, navikli smo, ali kao što sam rekao, ne bi bilo zgorega da pokažu malo poštovanja", rekao je Pavić nakon meča o atmosferi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.