Tenis

Đoković: Osjećam prisustvo anđela čuvara. Molim se da me podrže u Parizu

Foto: EPA-EFE

NOVAK Đoković danas slavi 35. rođendan. Provodi ga u Parizu, gdje se priprema za obranu naslova pobjednika Roland Garrosa. U Đokovićevom dijelu ždrijeba nalaze se Rafael Nadal, jedini tenisač s više Grand Slam titula od njega, i Carlos Alcaraz, nadolazeća španjolska senzacija.

Đoković će se u slučaju osvajanja naslova izjednačiti s Nadalom na vrhu nevjerojatne liste s 21 Grand Slamom, a uoči početka turnira s novinarima je u rođendanskom intervjuu popričao o raznim stvarima, najviše o onim ezoteričnim: "Tri plus pet je osam, a osam je broj koji simbolizira i označava vječnost. Tako ja osjećam da mogu igrati tenis vječno."

Upitan je i koje tri stavke bi izdvojio kao najvažnije u životu, a odgovorio je da mu je na prvom mjestu ljubav: "Ljubav je na prvom mjestu. Ona je najviša moguća vrijednost, vrlina, osjećanje. Na drugom mjestu su mir, harmonija i sklad. Treća najznačajnija stavka bila bi opraštanje."

Najbolji tenisač svijeta trenutno imao okruglih 1000 pobjeda i u Parizu lovi 1001. u karijeri: "Za broj 1001 kažu u numerologiji da je broj koji vas povezuje s anđelima čuvarima. Oni su tu. Osjećam njihovo prisustvo i molim im se da me podrže u Parizu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.